Sportul dă viață zilelor noastre

0
1601

Primăria orașului Năvodari este alături de vârstnicii din oraș și va organiza o activitate de recreere special pentru ei.

Mens sana in corpore sano” este vechiul, dar atât de actualul proverb latin, după care se ghidează primăria orașului nostru, încercând să motiveze „seniorii” la această activitate de recreere și timp liber, în urma căreia vor fi răsplătiți cu numeroase premii!

Data:14 iulie-04 august 2019

Organizator: Primăria Năvodari

Locul de desfășurare: Oraș și ,,Promenada” Năvodari

Evenimentul nu este o competiție în sine, ci este mai mult o invitație la mișcare și socializare în aer liber. Este destinat persoanelor în vârstă (pensionari) din oraș, precum și membrilor centrului de zi pentru persoane în vârstă din Năvodari.
Activitatea este una de întreținere a tonusului muscular, prin plimbări, gimnastică, activități de recreere și timp  liber, mers în grup etc.
Vom premia perseverența și implicarea fiecărui participant la acest eveniment! Câștigătorii premiilor vor fi cei care în perioada 14 iulie – 04 august vor acumula cele mai multe  prezențe la acțiunile săptămânale. Premiile constau în cupe, medalii, diplome, bicicleta ergometrică, treninguri, încălțăminte sport și tricouri.
Înscrierile și detaliile suplimentare se obțin între 09:00 și 17:00 la numărul de telefon 0726 191 659.