Şase mii de năvodăreni vor primi pachete cu ocazia Sărbătorilor Pascale

0
1055
chelaru florin

chelaru florin6 000 de persoane din oraşul Năvodari vor primi în perioada 22-26 aprilie câte un pachet în valoare de 43,5 lei, ce conţine tradiţionalul cozonac, 20 de ouă, un kg de orez, un pui şi un litru de ulei.

Cei care vor primi aceste pachete sunt pensionarii, persoanele din atenţia asistenţei sociale şi persoanele încadrate în grade de handicap.

Distrubuţia pachetelor se va desfăşura în mai multe puncte din oraşul Năvodari: Casa de Cultură, Casa Căsătoriilor, Club Ecoterm şi Cantina Socială.

“De 5 ani de zile se derulează acest program, din 2008, din momentul în care primarul Nicolae Matei, împreună cu echipa lui a ajuns să administreze acest oraş şi nu pot să vă spun decât că acest program este o necesitate pentru locuitorii oraşului Năvodari . Vreau să ştiţi că este o bucurie pentru mine şi colegii mei din consiliu să putem să oferim, ca în fiecare an, acest minunat dar.

Urarea noastră este de multă sănătate, linişte sufletească şi doresc ca fiecare dintre ei să ştie că noi ni-i dorim cât mai mult timp aproape de noi şi avem nevoie de sfatul fiecăruia dintre ei”, a declarat Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari.