Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei a participat la prima şedinţă de consiliu local, după revenirea sa la Primărie

0
1467
Nicolae-Matei

Nicolae-Matei

Şedinţa a avut un singur punct pe ordinea de zi şi anume evaluarea oraşului din punct de vedere economic, social şi al mediului. Înainte de a începe şedinţa, Nicolae Matei a ţinut să le mulţumească celor prezenţi pentru încrederea şi susţinerea de care au dat dovadă în perioada în care acesta a fost arestat preventiv.

Totodată edilul le-a mulţumit şi celor care au ieşit în luna noiembrie, pe ploaie, în stradă pentru a protesta împotriva arestării sale. Chiar dacă coducerea oraşului a fost mai dificilă în absenţa edilului, consilierii şi lucrătorii din cadrul primăriei au avut grijă să nu se resimtă lipsa sa. Ba mai mult, se pare că bugetul la Năvodari are o creştere în acest an, iar nivelul de îndatorare este de sub 10 la sută, fiind cel mai mic din ţară.

Cu o veste bună a venit şi şeful serviciului de Management Programe, Adrian Constantin.

Şi pentru că asistenţa socială a fost mereu o preocupare pentru edil , iată că în Năvodari se desfăşoară un nou proiect. Este vorba despre Şcoala Bonelor în cadrul căreia 25 de femei din oraşul Năvodari vor învăţa despre nutriţia şi asistenţa medicală a copilului. Primarul Nicolae Matei va analiza îndeaproape toate rapoartele prezentate de lucrătorii din cadrul primăriei.

Nicolae Matei îşi doreşte ca primăria oraşului Năvodari să aibă cel mai bun raport din ţară, mai ales că este preşedintele Asociaţiei Oraşelor din România.

VEZI VIDEO