Rechizite pentru toți elevii din Năvodari

0
1384

La fel ca în fiecare an, înainte de începerea școlii, Primăria Orașului Năvodari a achiziționat rechizite pentru toți elevii din Năvodari, de la grădiniță până la liceu. Ghiozdanele complet echipate conțin rechizite personalizate pentru fiecare ciclu școlar în parte: grădiniță, ciclul primar, gimnaziu și liceu.

Programul „Ghiozdanul pentru toți” are ca principal scop susținerea activității școlare și degrevarea părinților de o parte din cheltuielile și grijile pentru pregătirea copiilor în vederea începerii noului an școlar.

Primăria Năvodari a distribuit deja unităților de învățământ din oraș cele 4.720 de ghiozdane, aranjate pe fiecare categorie de elev, astfel încât, în prima zi de școală, copiii să găsească rechizitele pe bancă.

Vreau să-i asigur pe elevi, părinți și dascăli deopotrivă de faptul că Primăria Năvodari și unitățile de învățământ sunt pregătite pentru orice scenariu privind începerea noului an școlar. Indiferent că vorbim despre învățământ hibrid, on-line sau predare exclusiv la clasă, suntem pregătiți pentru ca elevii noștri să beneficieze de cele mai bune condiții”, a declarat primarul Florin Chelaru.