Aproape 300 de noi cărți își așteaptă cititorii la Biblioteca ”Pontus Euxinus” Năvodari

0
1291

Primăria Orașului Năvodari continuă să investească în educație și a achiziționat, în acest sens, noi cărți pentru iubitorii de lectură, mari și mici. 279 de noi volume au ajuns, astăzi, pe rafturile Bibliotecii ”Pontus Euxinus” Năvodari. Sunt titluri noi atât din literatura românească, cât și din literatura universală, majoritatea fiind adresate copiilor orașului Năvodari.

”Ne bucurăm că în acest an au fost alocate fonduri importante pentru biblioteca orașului nostru. Noi, bibliotecarii, le-am prelucrat, le-am înregistrat și le-am așezat frumos la raft. Și pentru că se spune ca o carte devine trăire abia după ce ai închis-o, vă așteptăm pe voi, cititorii, să dați viață cărților. Așadar, veniți de citiți!, este îndemnul bibliotecarilor Gabriela Roșca și Radu Sandu.

Investiția din acest an pentru achiziționarea de noi cărți la Biblioteca ”Pontus Euxinus” Năvodari se ridică la aproape 10.000 de lei.

Toți iubitorii de lectură pot trece cu încredere pragul bibliotecii, zilnic, de luni până vineri, între orele 08:00-16:00, ținând cont de regulile de conduită obligatorie în contextul epidemiologic actual.

Vă așteptăm cu drag!