Centrul de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă a fost vizitat de ajutoarele Moșului!

0
1878

La Centrul de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă, Moș Crăciun și-a trimis spiridușii către beneficiarii, ce ne trec pragul în fiecare zi.

Tradițiile întotdeauna ne îndeamnă să fim mai buni, să fim mai atenți, să oferim cadouri celor apropiați dar și celor care au, poate, o mai mare nevoie de ele decât noi.

Pentru că ne aflăm în săptămâna magică, săptămâna de dinaintea Crăciunului, am dorit ca cei mici și cei mai în vârstă să poată fi cuprinși de spiritul Sarbătorilor de Iarnă.

Aceste zile au fost marcate de prezența emoțiilor specifice acestei perioade.

Au reușit să ne insufle bucurie și magie ajutoarele moșului, care ne-au colindat și ne-au dăruit cadouri.

În semn de apreciere, beneficiarii Centrului de Zi pentru Copii au oferit momente artistice dedicate acestei sărbători: colind folcloric, colinde pentru copii, colinde cântate doar din clopoței muzicali, dar și produse decorative, lucrate de mânuțele dibace ale copilașilor.

Din partea personalului Centrului de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă, beneficiarii au primit în dar câte o fotografie magnetică cu specificul sărbătorilor.

Adresăm, pe această cale, mulțumiri spiridușilor Moșului, care au făcut posibil ca spiritul Crăciunului să pătrundă în inimile noastre:

– Voluntarilor de la Liceul “Lazar Edeleanu” Năvodari, coordonați de dna. Prof. Roxana Filip;

– Doamnelor educatoare precum și preșcolarilor Grădiniței “Lumea Florilor”, în cadrul proiectului educațional “Suntem mici cu inimi mari”;

– Doamnei Isabela Boanta;

– Asociației P.E.C.A. din Năvodari;

– Asociației Stories Kingdom World – Președinte Isabelle Chelariu;

– Cabinetului Individual de Psihologie Cișmilianu Mihaela;

– Asociației Sofya Tomitană;

– Asociației Regal – Centru pentru Tineret Constanța.

 

Crăciun fericit tuturor oamenilor cu suflet mare!!!