Un weekend plin cu rezultate pentru sportivii de la CS Năvodari. Și năvodărenii au spus DA activității sportive în familie

0
1195
  • Cinci centuri Dynamite Fighting Show, la Cupa Tellur de Kick-boxing, București

Tinerii de la CS Năvodari au câștigat, în acest weekend, cinci centuri Dynamite Fighting Show, la întrecerile Cupei Tellur la Kick-boxing, care a avut loc în Sala Rapid din Capitală și la care au fost prezenți peste 700 de concurenți din țară. Felicitări sportivilor noștri: Fabian Jipeanu, Cristian Tăbîrcă, Cosmina Marin, Nadia Cojocariu, Maria Trigos!

  • Titlul de campion la Cupa DN1 Value Center de șah, Balotești

Tânărul șahist Cristian Diaconescu de la CS Năvodari a terminat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului turneul organizat în acest weekend la Balotești. Turneul de șah a adunat la start 23 sportivi din diferite colțuri ale țării. Felicitări, Cristian Diaconescu!

  • Victorii la scor pentru fotbaliștii de la CS Năvodari

În etapa a 28-a din Liga a 4-a de fotbal, pe Stadionul Flacăra s-a jucat sâmbătă seară, meciul dintre CS Năvodari și Știința Acalab Poarta Albă.  Formația antrenată de Constantin Funda s-a impus fără probleme cu 7-0, obținând a 23-a victorie din actualul campionat și se află pe locul al doilea al clasamentului cu 71 de puncte.

La juniori A1, în deschidere, CS Năvodari a surclasat pe Știința Acalab Poarta Albă cu 14-0, după un meci fără istoric. Echipa antrenată de Florin Adam este liderul clasamentului cu 77 de puncte și un golaveraj impresionant, 183-13.

Felicitări tuturor sportivilor noștri!

  • Năvodărenii au spus DA activității sportive în familie

Și năvodărenii s-au aliniat la start, în acest weekend, la prima ediție a evenimentului ”Sport în familie”, care a avut loc în stațiunea Mamaia Nord. Sute de copii s-au bucurat, alături de părinți, de multiplele activități sportive organizate de Primăria Orașului Năvodari, în parteneriat cu CS Năvodari, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Family Runners, Heaven, având alături sponsori importanți: Decathlon, JT Water Sports, Kangen Center Dobrogea și MiniFarm. Mulțumim tuturor pentru participare!

Sursa foto: CS Năvodari