Hai în echipa recenzorilor de teren! Din 16 mai începe recenzarea prin interviuri față în față

0
1173

Este ultima săptămână de autorecenzare online sau asistată, în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor. Din 16 mai începe perioada de recenzare în teren, care se va încheia în data de 17 iulie.

Persoanele interesate se mai pot înscrie ca recenzori în teren, prin completarea următorului chestionar online: https://forms.gle/a76tXwmoh2MM3y6MA

Fiecare recenzor are posibilitatea să își aleagă atât programul în care își va desfășura activitatea de recenzare în teren, precum și sectorul de recenzare.

Toți recenzorii sunt remunerați în baza unui contract-cadru de prestări servicii de recenzare încheiat cu UAT Oraș Năvodari. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul https://www.recensamantromania.ro/cum-devin-recenzor/ și pe pagina noastră de internet, în secțiunea dedicată De interes public”/Recensământ 2021

Prima sesiune de instruire pentru recenzorii de teren înscriși va avea loc miercuri, 11 mai, de la ora 09.00, la sediul Instituției Prefectului Județul Constanța.

Pentru întrebări și orice alte detalii despre plată, perioada de contractare, condiții de contractare puteți contacta echipa Primăriei Orașului Năvodari la oricare dintre numerele de telefon 0241.761.603 și 0241.760.353 – tasta 5.