Prima ediție a evenimentului ”Sport în familie” are loc duminică, 8 mai 2022, în stațiunea Mamaia Nord. Premii atractive pentru copii

0
1624

Invitație la mișcare în aer liber pentru toți membrii familiei! Duminică, 8 mai, începând cu ora 10.00, Primăria Orașului Năvodari, împreună cu partenerii și sponsorii, invită năvodărenii la prima ediție a evenimentului ”Sport în familie”.

Evenimentul sportiv se va desfășura pe Str. Prelungirea D13, zona Alezzi, începând cu ora 10.00.

În deschiderea evenimentului, toți participanții sunt chemați la activități recreative precum: zumba, dans, fitness, yoga ș.a. Începând cu ora 12.00, copiii (6 ani+) și părinții sunt invitați să participe împreună la activități sportive multiple – pe plajă ori pe bitum (fotbal, volei, handbal, rugby, jocuri sportive interactive, baschet, tenis cu piciorul, traseu biciclete), fiind pregătite și activități demonstrative de judo, lupte, kempo și box.

PREMII ATRACTIVE PENTRU COPII

Toți copiii, începând cu vârsta de 6 ani, prezenți la evenimentul ”Sport în familie” pot participa la tombole și concursuri cu premii. Premii atractive își așteaptă câștigătorii: 400 de bilete de intrare în parcul acvatic JT Water Sports, 500 de rucsacuri sportive și articole sportive (mingi de handbal, baschet, volei, fotbal, rugby; porți handbal și fotbal; coș de baschet; genunchiere volei, mănuși kempo și de box, pantofi de lupte, kimono pentru judo și multe altele), medalii.

Evenimentul ”Sport în familie” este organizat de Primăria Orașului Năvodari, în parteneriat cu CS Năvodari, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Family Runners, Heaven, având alături sponsori importanți: Decathlon, JT Water Sports, Kangen Center Dobrogea și MiniFarm. Mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor noștri!

REGULAMENTUL OFICIAL al evenimentului sportiv poate fi consultat AICI. Înainte de a participa la orice activitate sportivă, părintele sau tutorele legal al copiilor trebuie să completeze o declarație pe propria răspundere.

Informații suplimentare puteți obține și la numărul de telefon: 0726.191.659, persoană de contact: domnul Florian Adam.

Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!