Se va începe distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană în Năvodari

0
1147
ajutor-european

ajutor-europeanÎn orașul Năvodari va fi reluată campania de distribuție a ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană. Distribuirea acestora se va face începând de luni, 18 iulie.

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană vor începe să fie distribuite de luni, 18 iulie, până vineri, 22 iulie, la cele două puncte de distribuție din orașul Năvodari. Unul dintre ele este la sediul SC TERMICA DISTRIBUTIE NĂVODARI, pe strada Dobrogei, punct termic 5 sau pe strada Sănătății nr. 3, la Direcția Asistență Socială. Distribuția se va face după cum urmează:

 

Luni – Miercuri:  09,00 – 12,00;  12,30 – 15,00;

Joi:      09,00 – 12,00;   12,30 – 17,00;

Vineri:  09,00 – 11,00;

Famiile și persoanele singure care beneficiază de ajutor social sau alocație pentru susținerea familiei, persoanele care beneficiază de indemnizații de șomaj până în 450 de lei lunar precum și somerii care nu au niciun fel de indemnzație vor primi pachete cu alimente de la Uniunea Europeană. În același timp și pensionarii ale căror venituri nu depășesc 450 de lei pe lună, dar și persoanele care beneficiază de legi speciale, dar care nu au mai mult de 450 de lei lunar, se încadrează în criteriile ce trebuie îndeplinite pentru a primi alimente. O altă categorie de persoane care pot beneficia de ajutoarele alimentare sunt cele încadrate în gradul de handicap grav sau accentuat, adulți și copii, și care nu beneficiază de îngrijire în serviciile sociale în regim rezidențial, publice sau private. Cei care doresc să-și depună dosarul se pot adresa Direcției Asistență Socială Năvodari, pe strada Sănătății numărul 3. Autoritățile locale îi roagă pe beneficiari să respecte intervalul orar stabilit și să nu creeze inutil aglomerație la punctele de distribuție.