Autoritățile locale din orașul Năvodari își propun să dezvolte turismul în oraș

0
969
proiect navodari

proiect navodariOrașul Năvodari are în plan amenajarea unui parc ce va deveni obiectiv turistic. Și asta pentru că, aici, vor putea fi vizitate și admirate, monumente istorice și turistice în miniatură. Proiectul se află în stadiul de consultare publică, iar dacă va trece de dezbatere va fi propus spre finanțare.

Autoritățile locale din orașul Năvodari își propun să dezvolte turismul în oraș. Dar, în același timp, vor să creeze și obiective turistice. În acest sens, există un proiect care, dacă va trece de dezbaterea publică și va fi finanțat de Uniunea Europeană, va fi un punct de atracție atât pentru turiști, cât și pentru locuitorii județului.

Cel puțin 20 de construcții cu o importanță istorică deosebită, atât din țara noastră, cât și din străinătate, vor fi selectate pentru a fi reprezentate, însă la o scară mult mai mică.

Năvodărenii au auzit de intenția autorităților locale și sunt încântați de ideea proiectului.

Dacă totul va fi bine, în doar câtiva ani, parcul ar urma să fie gata.

Parcurile tematice sunt unele dintre atracțiile principale pe care turiștii le caută atunci când își aleg destinația de vacanță. Realizarea acestui parc va poziţiona oraşul Năvodari pe harta destinaţiilor europene cu parcuri pentru expoziţii de machete.

VEZI VIDEO