Recenzorii au încheiat activitatea în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor

0
1043

Sute de uși ale locuințelor din Năvodari au fost deschise de fiecare dintre cei 40 de recenzori care au optat să colaboreze cu Primăria Orașului Năvodari în cadrul ultimei etape a Recensământului Populației și Locuințelor, încheiat în 31 iulie a.c.

Recenzorii de teren s-au întâlnit, astăzi, pentru a preda tabletele și legitimațiile oficiale la Direcția Județeană de Statistică Constanța.

Știu că munca recenzorilor nu a fost deloc ușoară. Au fost fel de fel de situații dificile pe care recenzorii noștri au trebuit să le gestioneze pe teren, provocările au fost deopotrivă și pentru colegii din Primărie care au coordonat cu brio alături de Direcția Județeană de Statistică Constanța întregul recensământ la nivelul orașului. Tuturor doresc să le mulțumesc, mă bucur că am făcut echipă! Așteptăm acum datele oficiale de la Statistică”, a declarat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

În total, 40 de recenzori au încheiat contracte de prestări servicii cu UAT Năvodari în ultima etapă de colectare a datelor de recensământ – din gospodării și în punctul fix de la Casa de Cultură (în perioada 31 mai – 31 iulie 2022) și 8 recenzori au asistat populația în trei centre amenajate de Primăria Orașului Năvodari în etapa de autorecenzare online (14 martie – 27 mai 2022).

Mulțumim tuturor recenzorilor pentru implicarea și munca depusă!