Peste 6.600 de persoane fizice și juridice folosesc ETAX! Evită și tu cozile de la ghișeu!

0
1021

Pentru evitarea cozilor la ghișeele Serviciului de Impozite și Taxe Locale, dorim să vă reamintim că aveți posibilitatea să achitați taxele și impozitele locale prin intermediul sistemului electronic de plată ETAX.

Peste 6.600 de persoane fizice și juridice folosesc deja sistemul electronic de plată ETAX oferit de Primăria Orașului Năvodari.

Vă reamintim că sistemul ETAX este util atât pentru plata online a debitelor, cât și pentru vizualizarea patrimoniului (clădiri, terenuri, mijloace de transport, garaje), consultarea listei taxelor și impozitelor locale datorate și a plăților efectuate. De asemenea, ETAX oferă posibilitatea achitării online a amenzilor și a altor taxe locale, fără a fi necesară autentificarea cu user și parolă.

Mai multe informații găsiți pe pagina noastră de internet, în secțiunea ETAX: https://etax.primaria-navodari.ro/Autentificare.aspx

Dacă aveți întrebări ori întâmpinați dificultăți în utilizarea sistemului electronic de plată ETAX, puteți solicita asistență la numărul de telefon 0241.762.675, tasta: 5.

Vezi șiCreare cont online! O nouă facilitate a serviciului ETAX

Plata online a amenzilor și a altor taxe locale, fără autentificare cu user și parolă în sistemul ETAX!