Începând din această lună, Primăria Orașului Năvodari a introdus o nouă facilitate care oferă contribuabililor posibilitatea să își creeze online un cont ETAX pe baza numărului de înregistrare al deciziei de impunere emise de instituția publică.

Tot ce au de făcut este să intre pe pagina oficială de internet a Primăriei Orașului Năvodari, în secțiunea ETAX – ”Creare cont online”, să completeze cele patru câmpuri cu datele solicitate  (CNP, adresă de e-mail, număr de înregistrare document, an document) și să apese butonul ”CREEAZĂ CONTUL”.

Ne bucurăm că tot mai mulți contribuabili folosesc cu încredere sistemul electronic de plată ETAX! Serviciul online înregistrează în prezent peste 4.300 de utilizatori.

Sistemul electronic ETAX este util atât pentru achitarea online a debitelor, cât și pentru vizualizarea patrimoniului (clădiri, terenuri, mijloace de transport, garaje), consultarea listei taxelor și impozitelor locale datorate, a plăților efectuate, precum și pentru plata altor taxe ce nu necesită autentificare cu user și parolă (amenzi contravenționale, taxe locale pentru eliberarea autorizației de construire, eliberarea certificatului de urbanism, eliberarea certificatului nomenclator stradal, taxa judiciară de timbru, taxa pentru autorizație tramă stradală ș.a.).

Pentru mai multe informații și suport ne puteți scrie pe adresa de e-mail: impozite@primaria-navodari.ro ori să ne contactați la numărul de telefon 0241/76.26.75, int. 30.

Vă invităm să ne urmăriți pe paginile noastre de Facebook: https://www.facebook.com/primarianavodari și Instagram: https://www.instagram.com/primarianavodari/?hl=en