Mediul de afaceri, susținut la Năvodari

0
2539
centru de afaceri

centru de afaceriUn proiect ambițios pentru orașul Năvodari este construcția centrului de afaceri. Cu zone destinate nu doar birourilor, ci dotat și cu săli de conferințe și spații cu caracter social-cultural, centrul de afaceri poate găzdui o serie diversificată de evenimente.

Amplasat de-a lungul Bulevardului Mamaia Nord, centrul de afaceri asigură legătura rapidă către drumurile naționale, astfel că pot beneficia de acest proiect nu doar firmele din Năvodari, ci și cele din zona metropolitată Constanța.

Întins pe o suprafață de 16.440 metri pătrați, din care 2271 metri pătrați amprentă la sol, proiectul a fost realizat în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, iar valoarea totală se ridică la aproximativ 29 de milioane de lei. Autoritățile locale recunosc faptul că încă mai sunt de făcut anumite remedieri ale lucrărilor, iar acestea se vor face în termenul legii, astfel încât Centrul de Afaceri de la Năvodari să-și poată deschide porțile pentru beneficiarii săi cât mai curând posibil.

VEZI VIDEO