Investiții în curs de desfășurare

0
1951

Primăria Năvodari

Infrastructură

Centru de distracții la Năvodari

Centrul de Agrement dezvoltă potențialul turistic al orașului

Orașul Năvodari este în continuă modernizare. Unul din proiectele care sperăm să aducă un plus de valoare și de interes din partea turiștilor este Centrul de Agrement, derulat cu fonduri europene.

Proiectul cuprinde bazine interioare acoperite, bazin exterior, două terenuri de tenis cu suprafață de joc cu zgură și un teren de minifotbal cu gazon sintetic. În cadrul centrului de vor putea găsi saloane chinetoreapeutice, echipamente wellness, sală de cromoterapie, saună, sală de fitness, chiar și un spațiu pentru cursuri teoretice de scubadiving.

Centrul de Agrement va contribui la îmbunătățirea calității ofertei locale de turism, la dezvoltarea segmentului de turism de agrement, la crearea unui cadru adecvat activităților sportive, la creșterea numărului de turiști români și străini dar și la îmbunătățirea nivelului economic al orașului prin crearea de noi locuri de muncă permanente și temporare, dezvoltarea taberei de copii și va relansa, din punct de vedere turistic, zona în care este amplasat, promovând o imagine pozitivă a orașului.

Momentan, execuția centrului este suspendată din cauza problemelor întâmpinate, dar s- au facut demersuri în vederea remedierii acestora.

Sanatate

Medicala

Cu ajutorul consiliului Județean, dl Primar Chelaru Florin, a recuperat spațiul fostului spital din centru și se vor demara lucrările de modernizare și dotare a unui centru de primiri urgențe la Năvodari

Recreere

Comfort

Crearea unui parc de miniaturi unde vor fi reprezentate la scară redusă cele mai importante obiective turistice ale lumii, va crește interesul turiștilor pentru zona Năvodariului.

Asfaltare străzi Năvodari

Infrastructură

Am făcut o prioritate din începerea și terminarea lucrărilor de asfaltare a străzii Câmpului, Parcarea H4, str T3, T5, T7, str Speranței, Str Hanului, etc.

Misiunea noastră este de a reuși să atragem cât mai multe fonduri structurale în următorii ani pentru ca nicio stradă să nu mai rămână neasfaltată.

Amenajarea de sensuri giratorii

Fluidizare

Infrastructura trebuie mereu adaptată nevoilor cetățenilor, iar in periplul nostru în a pune orașul năvodari pe harta turistică a României vom încerca să fluidizăm traficul din oraș prin înființarea a două noi sensuri giratorii care vor beneficia de o arhitectură modernă care se vor transforma chiar ele în scurt timp în atracții turistice.

Sensurile noi instalate vor fluidiza traficul dintre străzile Constanței+Nuferilor+Tineretului (foarte necesar) și Albinelor + Rândunelelor (foarte important).

Misiunea noastră este de a identifica noi intersecții în care traficul poate fi decongestionat prin instalarea sensurilor giratorii.