„Inimile frumoase se disting prin dăruire”. Activități dedicate lui Moș Nicolae la Centrul de Zi pentru Copii Năvodari

0
1659

O zi minunată la Centrul de Zi pentru Copii din Năvodari. Cei mici au participat cu multă plăcere și însuflețire la activitățile organizate cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae.

Scrisorile adresate lui Moș Nicolae au fost și anul acesta pline de emoție, seninătate și multă sinceritate pentru că cei mici știu că inimile frumoase se disting mai ales prin dăruire. Familia se regăsește prima pe lista dorințelor celor mici și abia mai apoi cadourile, ceea ce ne face și pe noi, adulții, să ne gândim la ce este cu adevărat important pe propriile liste de dorințe.

După ce au confecționat cele mai ingenioase ghetuțe, pe care le-au personalizat cu multă însuflețire și plăcere, copiii de la Centrul de Zi au avut parte de surprize dulci, pregătite cu mult drag pentru ei.

Moș Nicolae a pregătit anul acesta surprize și pentru seniorii de la Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă, chiar dacă activitatea Centrului este în continuare suspendată. Sperăm ca darurile primite să le fie de folos în sezonul în care ne aflăm.