În atenția magazinelor care comercializează rechizite, îmbrăcăminte sau încălțăminte pentru copii în orașul Năvodari! Tichete sociale pe suport electronic pentru sprijin educațional

0
530

A demarat acțiunea de identificare a comercianților care doresc să devină unități afiliate în Programul de Ajutor European prin care sunt oferite tichete sociale pe suport electronic pentru sprijin educațional, conform OUG nr. 133/2020.
Programul european se desfășoară sub coordonarea Instituției Prefectului Constanța și se adresează copiilor și elevilor din familiile dezavantajate, în vederea achiziționării rechizitelor și vestimentației necesare frecventării școlii.
Valoarea nominală a unui tichet social pe suport electronic pentru sprijin educațional este de 500 lei/an școlar.
Agenții economici interesați se vor adresa doamnei Alina Lascu pentru a fi luați în evidență, la numerele de telefon: 0749.143.420, 0374.825.356 ori pe adresa de e-mail: alina.lascu@edenred.com.
Vom reveni cu noi informații privind perioadele de primire și distribuire a cardurilor pentru sprijin educațional, perioadă care va fi stabilită de către Instituția Prefectului Constanța.