Dezinfecție și igienizare în toate unitățile de învățământ din orașul Năvodari, pe perioada de suspendare a cursurilor școlare

0
1478

Toate școlile și grădinițele din orașul Năvodari vor intra, în perioada 11-22 martie 2020, în dezinfecție și igienizare. Viceprimarul Liliana Mară a avut, astăzi, o întâlnire cu directorii tuturor unităților de învățământ din orașul Năvodari pentru a pune la punct toate detaliile în acest sens. Vor fi igienizate și dezinfectate toate spațiile, inclusiv mobilierul, din cadrul școlilor și grădinițelor din oraș.

”În perioada de suspendare a cursurilor școlare, trebuie făcută dezinfecție și igienizare în toate unitățile de învățământ din oraș. Dumneavoastră sunteți ordonatori secundari de credite, dar vreau să știți că aveți ajutorul nostru dacă veți întâmpina probleme și dificultăți. Primăria Năvodari a alocat, prin rectificare la buget, 150.000 de lei pentru achiziționarea de materiale și echipamente sanitare de protecție, cu care putem veni, suplimentar, în sprijinul dumneavoastră”, a declarat viceprimarul Liliana Mară.

Facem apel, cu acest prilej, către toți părinții și copiii lor să evite locurile aglomerate, precum mall-urile, supermarket-urile etc. în perioada de suspendare a cursurilor școlare.

De asemenea, vă rugăm să vă informați doar din sursele oficiale! Puteți apela linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor, iar cetățenii români din străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea Coronavirusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.