Creșa nr. 20 își deschide larg porțile pentru o nouă generație de copii, luni, 13 septembrie

0
1076

Anul școlar 2021-2022 începe la Creșa nr. 20 din Năvodari la capacitatea maximă aprobată, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție necesare în actualul context epidemiologic.

80 de copii vor călca pragul creșei într-un decor de sărbătoare, pregătit cu atenție și mult drag de întregul colectiv al creșei. Pentru cei mai mulți ziua de luni, 13 septembrie, reprezintă primul pas în colectivitate.

Celor 20 de copii rămași din anul școlar anterior, li se vor alătura 60 de copii. Împreună vor forma cele patru grupe existente la nivelul unității: Grupa mică ”Piticii”, grupele mijlocii ”Ștrumfii” și ”Fluturașii”, grupa mare ”Albinuțele”.

În prima zi de creșă, toți copiii vor primi în dar din partea Primăriei Orașului Năvodari câte un ghiozdan complet echipat cu rechizite.

Și în acest an, Primăria Orașului Năvodari a continuat investițiile la Creșa nr. 20. Alături de toate pregătirile ce se impun pentru primirea copiilor în condiții de siguranță (dezinsecție, dezinfecție, deratizare și curățenie generală cu dezinfectarea tuturor încăperilor, mobilierului și jucăriilor), administrația publică locală a alocat noi fonduri pentru: dotarea a două grupe cu mobilier nou (măsuțe și scaune pentru copii, lenjerii de pat și pături finet), precum și pentru utilarea spălătoriei cu aparatură electrică nouă (o mașină nouă de spălat rufe, uscător rufe electric, dezumificator).

Entuziasmul și emoția deschiderii Creșei nr. 20 au cuprins întreaga echipă, care le urează copiilor BUN VENIT!