10 medalii pentru sportivele de la CS Năvodari la Campionatul Național de Box Feminin, desfășurat în premieră la Năvodari

0
1595

Din nou, fetele antrenate de Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu obțin rezultate remarcabile: 5 medalii de aur, 2 de argint și 3 de bronz, performanțe înregistrate, de data aceasta, la Campionatul Național de Box Feminin, o competiție de top organizată de CS Năvodari și Primăria Orașului Năvodari, sub egida Federației Române de Box.

MEDALII DE AUR: Maria Cimpoeru (categoria 75 kg), de la junioare și Cristina Telteu (categoria 36 kg), Maria Chiricheș (categoria 40 kg), Nadia Cojocariu (categoria 48 kg), Maria Trigos (categoria 51 kg), de la cadete:

MEDALII DE ARGINT: Diana Brînză (categoria 50 kg) și la Concursul Național, Denisa Manu (categoria +70 kg), de la tineret.

MEDALII DE BRONZ: Andreea Conțu (categoria 66 kg), de la tineret și Florentina Constantin (categoria 57 kg) și Valentina Alexandru (categoria 75 kg), de la senioare.

220 de sportive de la 60 de cluburi din țară au participat, în perioada 6-11 septembrie, la Campionatului Național de Box Feminin de la Năvodari. Au urcat în ringul amenajat la Sala Sporturilor cele mai valoare pugiliste ale momentului: Claudia Nechita, Lăcrămioara Perijoc, Loredana Marin, Amalia Niță, Steluța Duță, Livia Botică.

Felicitări tuturor sportivelor și mult succes în continuare!

Bravo, CS Năvodari!