Clubul Sportiv Năvodari este tot mai prezent în viața sportivă a copiilor noștri

0
2907

Clubul Sportiv Năvodari a fost înființat de către Primăria și Consiliul Local Năvodari pentru a oferi posibilitatea cetățenilor orașului de a alege pentru copiii lor, sportul, considerat, cel mai potrivit.De aceea, autoritățile locale au înființat mai multe secții sportive, scopul principal, fiind atragerea cât mai multor copii spre activitățile sportive din cadrul CS Năvodari.

Principalul obiectiv al CS Năvodari  este acela de a asigura gratuit copiilor orașului nostru un cadru propice pentru  o bună  desfășurare a activităților sportive (terenuri de iarbă și sintetice, sală de sport, antrenori  calificați) iar activitatea fizică pe care o practică, să fie făcută cu bucurie, plăcere și entuziasm.

Faptul că prin sport, copiii ajung să înțeleagă importanța solidarității, a muncii în echipă, a comunicării, faptul că sportul și activitatea sportivă dezvoltă rapiditatea în gândire, respectul pentru ceilalți, principiile de cooperare, toate aceste aspecte, stau la baza formării corecte ale unui caracter puternic, în raport cu sine și cu societatea.

Rezultatele din competițiile, în care sunt angrenați copiii de la CS Năvodari, nu sunt un factor primordial, adevărata performanță fiind constanța tinerilor și dorința de a practica sportul preferat.

Dorința de a face sport a devenit în ultimul timp, tot mai mică, tinerii fiind atrași de jocurile virtuale, în detrimentul activităților fizice.

CS Năvodari are ca obiectiv să atragă cât mai mulți copii spre mișcare și sport, fiecare comunitate dorindu-și să aibă tineri sănătoși și plini de entuziasm.