Campania de sensibilizare a comunității referitoare la Prevenirea Abandonului și Instituționalizării copiilor

0
1268

– Școala Părinților –

Ieri, 27.11.2018, ora 16:00 la Centrul de Zi pentru Copii, a avut loc Campania de sensibilizare a comunității referitoare la Prevenirea Abandonului și Instituționalizării copiilor, ocazie cu care am oferit părinților informații despre menirea Centrului, precum și despre importanța relației părinte – copil.

Deși este un subiect destul de dezbătut, ecuația părinte-copil are încă multe necunoscute, drept pentru care am încercat să punctăm, încă o dată, nevoile celor mici.

Știm cu toții că un copil nu decide el să se nască, noi, părinții suntem responsabili de venirea pe lume a acestuia și tot noi suntem responsabili de educarea și creșterea lui, așa că stă în puterea noastră să facem în acest sens tot ce ține de noi, cât mai frumos și cât mai bine, pentru ca ei să se poată dezvolta armonios.

Pentru că informațiile oferite în cadrul Școlii Părinților au fost destul de prețioase, dar și numeroase, am ales să oferim părinților pliante ce conțin rezumatul principiilor de creștere a copiilor,  pe care să îl poată studia și analiza în liniștea căminului.

Din dorința de a le mulțumi că și-au rupt din puținul lor timp liber și au fost alături de noi pentru a afla informții despre creșterea și educarea copiilor, părinții prezenți au primit și un răvaș ce conținea câte un îndemn despre a fi un părinte eficient!

Mulțumim pe această cale tuturor celor care au manifestat interes și s-au implicat activ în desfășurarea Campaniei de sensibilizare a comunității referitoare la Prevenirea Abandonului și Instituționalizării copiilor!