Cabinetul Stomatologic Școlar, deschis și pe timpul vacanței mari. Peste 3.000 de pacienți, în șase ani de zile

0
1951

Peste 3.000 de copii din orașul Năvodari au beneficiat, pe durata a șase ani de zile, de consultații gratuite și tratamente la Cabinetul de Stomatologie Școlară deschis de Primăria Orașului Năvodari și dotat modern cu sprijinul Rompetrol în anul 2010.

Dragi părinți, vă invit să veniți cu încredere cu cei mici la Cabinetul nostru Stomatologic Școlar, situat în incinta Centrului de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă! Echipa medicală, coordonată de dr. Topolov Raluca, îi așteaptă pe micuți cu vorbă bună, povești și, bineînțeles, cu consultații și tratamente de specialitate, în scop profilactic și curativ – toate în condiții de gratuitate”, transmite primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, pe pagina sa de Facebook.

Cabinetul este deschis pentru preșcolari și elevi din clasele 0-VIII și liceu, după următorul program: 08.00-15.00 (Luni-Miercuri), 09.00-18.00 (Joi), 08.00-13.00 (Vineri).

Programările se pot face la numărul de telefon: 0753.103.814 (persoană de contact: asistent dentar, doamna Lazăr Cristina).

Documentele necesare pentru examinarea medicală: carnetul de elev/adeverință grădiniță, certificat de naștere/copie CI, acordul pacientului informat semnat de părinte sau de către pacientul major, chestionar COVID-19.