ANUNȚ IMPORTANT #COVID-19. Activitate suspendată temporar în sediul Primăriei Năvodari din Strada Dobrogei

0
1672

Primăria Orașului Năvodari anunță suspendarea parțială a activității după ce o angajată a instituției a fost confirmată cu noul coronavirus (COVID19).

Persoana infectată este asimptomatică, iar din primele informații contaminarea s-ar fi produs în urma participării la un eveniment de familie care a avut loc intr-un județ din nordul țării.

Angajata primăriei confirmată cu COVID 19 nu a desfășurat în această perioadă activități cu publicul și nu a intrat în contact cu cetățenii care s-au adresat instituției noastre.

În urma confirmării cazului, s-a luat decizia suspendării activității doar în corpul Primăriei de pe Str. Dobrogei, acolo unde colega noastră își desfășura activitatea.

Acțiuni de dezinfecție au avut loc, în cursul dimineții, în sediul Primăriei de pe Str. Dobrogei, urmând a se realiza preventiv dezinfecția și în celelalte clădiri și spații ce aparțin instituției Primăria Năvodari.

DSP Constanța a demarat o anchetă epidemiologică care va stabili ce măsuri se impun în perioada următoare.

Vă ținem la curent cu noile informații atât pe pagina noastră oficială de Facebook: https://www.facebook.com/primarianavodari/, cât și aici, pe site-ul nostru!