ANUNȚ CONSULTARE PUBLICĂ: Alege Linia 23 cu autobuzele CT BUS!

0
3920

Primăria Orașului Năvodari pune la dispoziția cetățenilor un chestionar online, precum și o adresă de e-mail, unde pot fi trimise propunerile privind înființarea unui nou traseu pe ruta Năvodari-Constanța: Linia 23 cu autobuzele CT BUS.

Potrivit primarului Florin Chelaru, vor exista trei tipuri de transport public Năvodari-Constanța: transport special pentru elevii care învață la școli din Constanța; transport turistic pentru a aduce vizitatorii din diferite zone ale Constanței la Năvodari și retur; și transport de masă pentru populație, cu particularitatea că vom avea inclusiv transport de noapte.

Chestionarul poate fi completat online >aici< sau poate fi descărcat în format word ori pdf, completat și trimis apoi la adresa de e-mail: navodari@ctbus.ro.

Specialiștii CT BUS vor sprijini acest demers cu expertiza dobândită de-a lungul anilor de serviciu în slujba călătorului. Opiniile și sugestiile dumneavoastră vor conține datele de identificare și propunerile pentru traseul nou.

Așteptăm propunerile dumneavoastră până la data de 16 septembrie 2020! Toate ideile exprimate vor fi analizate cu atenție, pentru a se găsi cele mai bune soluții.

Citește și articolul: Linia 23 va reveni la Năvodari. Transport cu autobuzele CT Bus pe ruta Năvodari – Constanța