”Solicit urgentarea lucrărilor de apă și canalizare din Năvodari!”. Primarul Florin Chelaru a chemat reprezentanții RAJA, constructorul și proiectanții pe teren pentru a le cere să urgenteze lucrările

0
473

”Am chemat astăzi reprezentanții RAJA, constructorul și proiectanții pe teren în zona străzii Constanței pentru a le cere să urgenteze lucrările pe care le desfășoară pentru modernizarea rețelei de apă și canalizare din Năvodari. Năvodărenii, ca și mine de altfel, sunt nemulțumiți că aceste lucrări trenează și creează un disconfort ridicat. În plus, le-am solicitat constructorilor și proiectanților să identifice cât mai repede soluțiile tehnice pentru a accelera lucrările, mai ales că în curând în zona centrală a orașului vom demara noi proiecte cu fonduri europene: amenajarea centrului civic și modernizarea marilor artere (proiectul de mobilitate) rutiere din interiorul Năvodariului”, a anunțat primarul Florin Chelaru, pe pagina sa de Facebook.

 ”Am înțeles că în zona străzii Constanței se intersectează conducte de dimensiuni foarte mari (conducta menajară, conducta pluvială, conducte de alimentare cu apă) și că există problemele de proiectare și execuție, însă aceste aspecte tehnice trebuie gândite astfel încât lucrările să nu provoace un disconfort suplimentar oamenilor și orașului în general. Înțelegem importanța acestor lucrări pe care le derulează RAJA, suntem aproape cu tot sprijinul nostru, dar avem nevoie ca investiția să se desfășoare în termenele stabilite și la calitatea asumată”, a mai transmis primarul orașului Năvodari.