Serata dansantă ”Trecut-au anii! Dans și voie bună”, Ediție I din 2020, va avea loc în 5 martie, la Cantina de Ajutor Social

0
1521

Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă vestește sosirea primăverii prin dans și voie bună. Odată cu renașterea naturii, seniorii din Năvodari sunt invitați la prima ediție din acest an a binecunoscutului eveniment „Trecut-au anii! Dans și voie bună”.

Serata dansantă va avea loc joi, 5 martie, începând cu ora 17:00 și se va desfășura în incinta Cantinei de Ajutor Social.

Înscrierile se fac la sediul Centrului de Zi pentru Persoane în Vârstă (lângă Serviciul Taxe și Impozite), zilnic, între orele 08:00-16:00. Sunt invitați pensionarii care vor să își mențină viața socială activă, să interacționeze și să comunice pe ritmuri de dans.

Ca să marcăm cum se cuvine tematica propusă pentru această ediție – sosirea primăverii – vă propunem ca în ținuta vestimentară să se regăsească cele două culori: roșu și alb, ca simbol al mărțișorului.

Centrul de Zi pentru Persoane în Vârstă se află în subordinea Direcției Asistență Socială, proiectul Seratelor dansante fiind susținut de Primăria Năvodari.

Vă așteptăm cu drag!