Seniorii orașului au petrecut la Serata Dansantă

0
1310

În data de 25 iulie, pensionarii orașului Năvodari, au petrecut, preț de câteva ore, la Serata Dansantă ”Trecut-au anii! Dans și voie bună”, organizată de Primăria Năvodari. Beneficiarilor Centrului de Zi pentru Persoane în Vârstă, aflat în subordinea Direcției Asistență Socială Năvodari, li s-au alăturat alți seniori pentru a petrece câteva clipe de relaxare.

Seratele Dansante sunt organizate special pentru vârstnici și oferă posibilitatea persoanelor de vârsta a treia, să se bucure de întâlnirea cu prietenii vechi sau mai noi, de discuții cu aceștia sau să retrăiască nostalgia vremurilor cu tangouri și valsuri.

Reamintim că scopul Centrulului de Zi pentru Persoane în Vârstă este de prevenire şi/sau limitare a unor situaţii de izolare socială, promovând, astfel, participarea persoanelor vârstnice la viaţa socială şi cultivarea sentimentului de utilitate și apartenență la grup.

Cu această ocazie, lansăm invitația seniorilor orașului de a se înscrie ca membri în cadrul Centrului de Zi pentru Persoane în Vârstă, unde pot beneficia zilnic de diverse activități recreative, într-un spațiu cochet amenajat, dar și de posibilitatea de a împărtăși experiența de viață cu ceilalți.

Pentru că toamna se numără bobocii, ne propunem să numărăm seniorii orașului Năvodari, astfel că vă așteptăm în număr cât mai mare la următoarea Serata dansantă organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită an de an la 1 octombrie.