Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” îşi aşteaptă elevii în spații proaspăt amenajate

0
2870

10 ani neîntrerupți de After-School. Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” îşi aşteaptă elevii în spații proaspăt amenajate

Pentru elevii şi profesorii Şcolii Gimnaziale nr. 2 „Grigore Moisil”, anul şcolar 2019-2020 începe cu veşti dintre cele mai bune. Etajul I al unității de învățământ a fost complet renovat: s-a montat parchet nou şi au fost zugrăvite toate sălile de clasă de pe palier, inclusiv cancelaria şi holurile. Atât copiii, cât şi cadrele didactice paşesc de luni în spații primitoare, cu mobilier nou şi dotări media în sălile de clasă, cu laboratoare, cabinete, grupuri sanitare, sală de sport şi vestiare renovate şi moderne.

Programul After-School continuă la Şcoala „Grigore Moisil” pentru al 10-lea an consecutiv. Este o tradiție de care se bucură deopotrivă părinții şi mulți dintre elevii şcolii, care au astfel posibilitatea să rămână după orele de curs pentru numeroase activități şi pentru a-şi face temele alături de personal calificat.

Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” din Năvodari este prima şcoală din județ dotată cu panouri fotovoltaice, alimentarea cu apă făcându-se din surse proprii. Unitatea de învățămănt deține titlul de Eco-Şcoală, distincție căştigată de şase ori consecutiv, începând cu anul şcolar 2005-2006.

Este posibil ca imaginea să conţină: plantă, copac şi în aer liber