Rezultatul selecției dosarelor de înscriere la concursul de RECRUTARE organizat în cadrul Primăriei orașului Năvodari în data de 15.10.2019 – proba scrisă

0
1052

Avand in vedere prevederile art. 40 alin (1) lit a) si art. 50 alin (2) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici cu modificarile si completarile ulterioare, comisia de concurs comunica urmatoarele rezultate ale selectiei dosarelor de inscriere:

 

Nr.

crt

Numele si prenumele candidatului Functia publica Rezultatul selectiei dosarelor
1. Petre Raluca -Mihaela Inspector, clasa I, grad profesional principal – Comp.Disciplina in constructii Admis

2.

Gane Lucia-Ioana Inspector, clasa I, grad profesional principal – Comp.Disciplina in constructii Admis
3. Petrisor Ovidiu-Dan Inspector, clasa I, grad profesional principal – Comp.Disciplina in constructii Admis

 

  • Candidatii declarati admisi vor sustine proba scrisa in data de 15.10.2019, ora 1000 la sediul Primariei orasului Navodari.
  • Candidaţii nemultumiti pot face contestatie, in termen de cel mult 24 de ore de la data afisarii rezultatului selecţiei dosarelor, conform art. 63 din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici cu modificarile si completarile ulterioare, care se depune la secretarul comisiei de solutionare a contestatiilor, Ciocan Marinela-Inspector in cadrul Biroului Resurse Umane.

 

Afisat astazi, 03.10.2019, ora 13.00

                                                                                                     Secretar,

                                                   Inspector, Ciocan Marinela