Proiectele de anvergură continuă la Năvodari

0
1099
Sedinta-CL-Navodari

Sedinta-CL-NavodariSala de ședințe din cadrul Primăriei Năvodari  a găzduit, miercuri după-amiază, o ședință extraordinară a Consiliului Local. Aleșii locali s-au reunit pentru a vota o serie de proiecte care vizează modernizarea și bunul mers al orașului.

Din cele 10 proiecte de hotărâre incluse pe ordinea de zi, proiectul privind execuția lucrărilor de reparație a tramei stradale în Orașul Năvodari, a fost retras.  Au fost aduse completări proiectului de hotărâre cu privire la aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne. Una dintre lucrări nu se va realiza, iar suma de un milion 200 de mii de lei, pentru iluminat, va fi transferată altei lucrări. Acest

împrumut a fost contractat pentru realizarea a cinci proiecte. O parte din acestea au fost finalizate, dorindu-se ca  banii rămași să fie realocați celorlalte proiecte, acolo unde există un deficit de bugetare. Printre proiectele de pe ordinea de zi s-a aflat și aprobarea proiectului de realizare a unui parc de machete, acestea reprezentând miniaturi ale unor clădiri reprezentative din țara noastră. Parcul, cu expoziție permanentă, fi amplasat în zona Tabără Năvodari. Așadar, din totalul de 10 proiecte aflate pe ordinea de zi, 9 au fost aprobate.

VEZI VIDEO