Primăria Orașului Năvodari a demarat o serie de acțiuni privind curățenia de primăvară

0
1925

Primăria Orașului Năvodari a demarat o serie de acțiuni privind curățenia de primăvară, atât pe domeniul public cât și pe anumite proprietăți private (ai căror proprietari vor trebui să achite contravaloarea costurilor generate de aceaste acțiuni conform Legii 211/2011), în următoarele zone:

Recoltei – Eternității – Locomotivei – Corbului – Lacului
Mamaia Sat (străzile M, C, T)
Depozit + Promenadă
Ceferistului – Luminei – Constanței – Nuferilor
Câmpului de la Grădinilor până la Gării
Vor fi verificați, somați și amendați constructorii care nu au luat măsuri pentru igienizarea și împrejmuirea șantierelor conform obligațiilor care decurg din autorizațiile de construire. De asemenea vor fi verificate toate bonurile de cântar pentru depozitarea și neutralizarea deșeurilor rezultate din construcții conform autorizației de construire.

Curățenia va fi efectuată cu sprijinul angajaților Primăriei Năvodari, ai Clubului Sportiv, Poliției Locale si Polaris M Holding.

Primăria Năvodari transmite cetățenilor faptul că trebuie să păstreze curățenia și să nu depoziteze deșeurile menajere sau cele rezultate din construcții în locuri neamenajate, în caz contrar vor fi sancționați cu prevederile legale în vigoare. Totodată vă informăm că puteți trimite fotografii sau filmulețe anonime pentru identificarea celor ce depozitează deșeuri în locuri neamenajate, pe whatsapp la numărul Poliției Locale – 0762200717, astfel prevenindu-se neregulile în comunitatea noastră și contribuind la crearea unui oraș curat.