Locuințe ANL pentru 32 de familii, la Năvodari

0
1385
navodari - blocuri-ANL

navodari - blocuri-ANL

Motiv de bucurie pentru tinerii din Năvodari. Nicolae Matei, primarul orașului  Năvodari,  a predat cheile pentru 32 de apartamente ANL. Beneficiarii, care au fost aleși printr-o selecție riguroasă, au și obligații de păstrare a locuințelor.

Bucuria li s-a putut citi pe fața tinerilor de până în 35 de ani din Năvodari. 32 de familii au primit locuințe ANL din partea primarului orașului Năvodari. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât beneficiarii așteptau de mult timp primirea unui cămin nou și spațios.

 

Ceremonia de predare-primire a fost sfințită de preotul Adrian Nicolae Pătrașcu, care le-a adresat tinerilor câteva sfaturi de conviețuire.

Proiectul locuințelor ANL nu este singurul gândit și inițiat de Primăria Năvodari. Reprezentanții autorităților locale au în plan proiecte ambițioase, toate pentru beneficiul locuitorilor orașului Năvodari.

Primarul orașului Năvodari le promite celor care au depășit condițiile de vârstă, în sensul că au depășit 35 de ani, că vor fi ajutați cu cel puțin 7-8 apartamente făcute din fondurile Primăriei orașului Năvodari, locuințe deja construite. În plus, peste un an și jumătate, Primăria Năvodari intenționează să aibă construite cel puțin o sută de apartamente care le vor fi predate beneficiarilor prin credit ipotecar. Asta în timp ce alții vor primi loturi de teren în baza legii 15.

VEZI VIDEO