Liceul ”Lazăr Edeleanu” a primit din partea Ministerului Educației distincția de “Școală Europeană”. Primarul Florin Chelaru, în vizită la unitatea de învățământ

0
1821

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a efectuat astăzi o vizită la Liceul Tehnologic ”Lazăr Edeleanu” pentru a felicita echipa managerială în urma distincției câștigate de ”Școală Europenă”, dar și pentru a verifica stadiul lucrărilor de modernizare derulate de Primăria Orașului Năvodari cu fonduri europene.

”M-a bucurat foarte tare faptul că Liceul Lazăr Edeleanu a primit din partea Ministerului Educației distincția de “Școală Europeană”. În acest sens, am făcut astăzi o vizită la Liceu pentru a felicită echipa managerială, dar și pentru a verifica stadiul lucrărilor de modernizare pe care le Primăria Năvodari le desfășoară la această instituție. Vorbim de ample lucrări de reabilitare și eficientizare termică în valoare de peste 9 milioane lei (fonduri europene). S-au modernizat și dotat spațiile interioare, s-au reabilitat fațadele, acoperișul, s-au montat panouri solare, toate instalațiile termice și electrice sunt noi, etc. Lucrările continuă la fațade și spații exterioare, parasolare etc. Sper ca elevilor și cadrelor didactice să le placă și să fie încântați și mândri de școala lor”, a transmis primarul Florin Chelaru pe pagina sa de Facebook.