La mulți ani salvatorilor! 13 Septembrie, Ziua Pompierilor Români

0
1950

La mulți ani salvatorilor! 13 Septembrie, Ziua Pompierilor Români

O echipă din cadrul Stației de Pompieri Midia-Năvodari a participat, în această dimineață, la festivitățile organizate de ISU Constanța cu ocazia Zilei Pompierilor din România. Salvatorii din Năvodari au luat parte la activitățile de pe faleza Cazinoului din Constanța cu un pluton de defilare, o autospecială de transport container și o motopompă de mare capacitate.

În zi de sărbătoare, sărbătoarea lor, urăm și noi La Mulți Ani pompierilor noștri, care zi de zi, cu devotament și curaj, acționează pentru salvarea noastră, a tuturor!

”Cu ocazia Zilei Pompierilor, Stația de Pompieri Midia-Năvodari vă adresează sincere mulțumiri pentru urări, gândurile bune și sprijinul acordat, reprezentanților mass-media, primăriilor, pentru obiectivitate și buna colaborare și, nu în ultimul rând, cetățenilor pentru respectul și încrederea pe care ni-i le acordă! Vom acționa cu promptitudine și profesionalism la solicitările populației”, a declarat maistrul militar Voicu Florentin din cadrul Stației de Pompieri Midia-Năvodari.

Unitatea de pompieri din Năvodari este formată din 63 de cadre și desfășoară misiuni dintre cele mai complexe: prim ajutor, descarcerare, incendii, inundații, precum și alte situații de urgență.