Începând cu data de 1 mai 2022, Creșa nr. 20 din Năvodari va fi arondată Grădiniței cu Program Prelungit ”Lumea Florilor” Năvodari

0
1559

Astăzi, la sediul Direcției Asistență Socială Năvodari, a fost încheiat protocolul de predare-primire între Orașul Năvodari și Grădinița cu Program Prelungit ”Lumea Florilor”, în baza prevederilor HCL nr. 226/22.09.2021 privind aprobarea trecerii Creșei nr. 20 Năvodari din administrarea UAT Orașul Năvodari, în administrarea Ministerului Educației, prin arondarea la Grădinița cu Program Prelungit ”Lumea Florilor și ale Deciziei nr. 455/06.10.2021 emisă de Inspectoratul Școlar Județean Constanța și în conformitate cu art. 27 din Legea Educaţiei Naţionale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare.

La întâlnire au fost prezenți reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța, ai Primăriei Orașului Năvodari și ai Grădiniței cu Program Prelungit ”Lumea Florilor”.

Creșa nr. 20 din Năvodari se va organiza și va funcționa în baza Metodologiei de organizare și funcționare a creșelor și a altor unități de educație timpurie antepreșcolară, emisă de Ministerul Educației.