Incendiu la mansarda Blocului 14 Sud. Măsuri de sprijin pentru familiile evacuate

0
98

Un incendiu a izbucnit astăzi, în jurul prânzului, la mansarda Blocului 14 Sud, de pe Str. Panseluțelor din orașul Năvodari. Din primele informații, focul ar fi pornit dintr-o garsonieră și apoi s-a extins la întreaga mansardă, afectând în total 12 spații locative. Din fericire, nu sunt raportate victime.

Primăria Orașului Năvodari va oferi cazare temporară familiilor evacuate în două locații din orașul Năvodari, și anume: apartamente pe Str. Mării, în blocurile CONSIR și USAS, și spații locative la Piața de Pește.

Pregătim spațiile de cazare pentru persoanele evacuate din blocul afectat de incendiu. Vom anunța în curând și deschiderea unui punct pentru colectare ajutoare! Până atunci, rugăm persoanele evacuate care au nevoie de ajutor (haine, alimente, sprijin social sau medical) să apeleze numărul de telefon 0768.212.644 (Dna Daniela Chiru). Poliția locală va supraveghea blocul afectat de incendiu pentru a păzi bunurile lăsate în urmă de persoanele evacuate”, a transmmis primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit datelor Compartimentului Dezvoltare Urbana-Autorizatii Construire-Baze de Date Urbane din cadrul Serviciului Arhitect-Sef, lucrările de mansardare la Bl.14 Sud au fost autorizate cu A.C. 256/01.08.2008 și au fost recepționate în decembrie 2008, P.V. 316/15.12.2008.