”Fără întârzieri, scuze și justificări!” Primarul Florin Chelaru a convocat reprezentanții RAJA, proiectanții și constructorii care derulează lucrările de extindere și modernizare a sistemului de apă și canalizare

0
883

”Nu mai accept întârzieri, scuze și justificări în execuția lucrărilor de extindere și reabilitare a sistemului de apă și canalizare!”, le-a transmis astăzi primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru reprezentanților RAJA, proiectanților și constructorilor care derulează investiția de extindere și modernizare a rețelelor de apă și canalizare în orașul Năvodari, inclusiv în Mamaia Sat și Mamaia Nord.

 ”Pentru că nu sunt mulțumit de stadiul lucrărilor, am convocat astăzi la o discuție reprezentanții RAJA, proiectanții și constructorii care derulează investiția de extinderea și modernizare a rețelelor de apă și canalizare în orașul Năvodari, inclusiv în Mamaia Sat și Mamaia Nord. I-am ascultat pe fiecare în parte, am încercat să înțeleg situațiile cu care se confruntă, dar și ei au trebuit să priceapă că nu putem ține blocat un oraș cu săpături și lucrări care trenează. Am stabilit graficele pentru fiecare sector în parte, am discutat soluțiile tehnice identificate pentru problemele apărute. Pentru că nu am dorit să producem un disconfort suplimentar pe zona de litoral în plin sezon, după 5 septembrie vor demara lucrările la rețeaua de apă și canalizare în Mamaia Nord și anumite zone din Mamaia Sat”, a anunțat primarul Florin Chelaru pe pagina sa de Facebook

 Investiția este realizată de RAJA cu fonduri europene, orașul Năvodari fiind beneficiar.

 ”Oameni buni, vă înțeleg disconfortul, nemulțumirile, majoritatea sunt perfect îndreptățite, dar această investiție era absolut necesară. Toate sesizările voastre vă asigur că le-am transmis tot timpul constructorilor și le-am cerut să remedieze. Vestea bună este că după finalizarea lucrărilor privind extinderea rețelei de apă și canalizare vom asfalta toată zona Mamaia Sat și principalele străzi din Năvodari”, a mai transmis primarul orașului Năvodari.

Citește și ”Solicit urgentarea lucrărilor de apă și canalizare din Năvodari!”. Primarul Florin Chelaru a chemat reprezentanții RAJA, constructorul și proiectanții pe teren pentru a le cere să urgenteze lucrările”.