„Creare cont online”. Peste 200 de noi utilizatori ETAX, în doar o săptămână!

0
7016

Tot mai mulți contribuabili aleg să plătească taxele și impozitele locale prin intermediul sistemului electronic de plată ETAX. La doar o săptămână de la anunțul privind noua facilitate introdusă – ”CREARE CONT ONLINE”, peste 200 de persoane și-au creat cont de utilizator pe baza numărului de înregistrare al deciziei de impune emise de Primăria Orașului Năvodari.

Orice persoană fizică ori juridică poate obține online un cont de utilizator. În sectiunea ETAX – ”Creare cont online”, se completează cele patru câmpuri cu datele solicitate (CNP, adresă de e-mail, număr de înregistrare document, an document) și se apasă butonul ”CREEAZĂ CONTUL”, iar datele de autentificare (user și parolă) vor fi comunicate instantaneu pe adresa de e-mail menționată.

Serviciul online ETAX înregistrează în prezent peste 4.500 de utilizatori. Doar în primele două luni ale anului 2021, au fost înregistrați peste 1.100 de noi utilizatori.

Sistemul electronic ETAX este util atât pentru achitarea online a debitelor, cât și pentru vizualizarea patrimoniului (clădiri, terenuri, mijloace de transport, garaje), consultarea listei taxelor și impozitelor locale datorate, a plăților efectuate, precum și pentru plata altor taxe ce nu necesită autentificare cu user și parolă (amenzi contravenționale, taxe locale pentru eliberarea autorizației de construire, eliberarea certificatului de urbanism, eliberarea certificatului nomenclator stradal, taxa judiciară de timbru, taxa pentru autorizație tramă stradală ș.a.).

Plățile electronice prin serviciul online ETAX se fac în condiții de siguranță deplină. Dacă aveți întrebări ori întâmpinați dificultăți în utilizarea sistemului electronic de plată ETAX, ne puteți scrie pe adresa de e-mail: impozite@primaria-navodari.ro ori să ne contactați la numărul de telefon 0241/762.675, int. 30.

Vă invităm să ne urmăriți pe paginile noastre de Facebook: https://www.facebook.com/primarianavodari și Instagram: https://www.instagram.com/primarianavodari/?hl=en