COMUNICAT DE PRESĂ – Siguranţa Ta, Prioritatea Noastră!

0
1375

COMUNICAT DE PRESĂ

VOLUNTARI

În perioada 15 iulie – 18 august 2017, Primăria Năvodari, Inspectoratul De Poliţie Judeţean Constanţa – Biroul De Analiză Şi Prevenire A Criminalităţii, Consiliul Județean Constanța – A.T.O.P. Constanța și alți parteneri desfășoară Campania de prevenire a faptelor antisociale specifice Sezonului Estival în zona plajelor din Năvodari, intitulată ”Siguranţa Ta, Prioritatea Noastră!”

Campania are în vedere asigurarea unui climat de siguranţă, de ordine publică și se va acţiona cu precădere pe plajele din Năvodari, în vederea prevenirii şi pregătirii antiinfracţionale a turiștilor, pentru ca aceștia să nu fie expuși fenomenului infracţional.

Astfel, începând cu data de 1 iunie 2017, Primăria Năvodari recrutează voluntari care vor fi timp de două săptămâni ”POLIȚIȘTI PENTRU O ZI”, în vederea derulării activităților informative, educative, preventive pe plaja din Năvodari, cu precădere în zonele de risc sau unde s-a constatat un grad ridicat de neglijență a turiștilor cu privire la propriile bunuri.

Campania se va derula în două serii, prima  din data de 15 iulie până la 1 august și cea de-a doua din 2 august până la de 18 august, de miercuri până luni inclusiv, în intervalul orar 10.00-18.00, cu respectarea pauzelor legale și sub coordonarea unui polițist din Năvodari.  Data limita a inscrierilor este 25 iunie 2017.

Condiții de participare: candidații pentru voluntariat trebuie să fie cetățeni români, fără antecedente penale, cu vârsta de peste 18 ani, apți medical.

Organizatorii vor asigura șepci, tricouri inscripționate cu ”POLIȚIST PENTU O ZI”, apă, transportul voluntarilor și alte bunuri în funcție de prevederile Proiectului.

            Pentru înscrieri și detalii puteți suna de luni până vineri la Politia Locala a Orasului Năvodari, cu sediul in Navodari, str. Tineretului nr. 3, la telefon: 0241.760.307, sau la IPJ Constanța, Telefon – 0241.611.364, interior : 20.292, E-mail:  prevenire.ipjcta@gmail.com.

 VĂ AȘTEPTĂM SĂ DEVENIȚI ”POLIȚIST PENTRU O ZI!”.

 comunicat-voluntari-29.05.2017