Cazurile sociale în atenția aleșilor din Năvodari

0
1039
sedinta CL Navodari

sedinta CL NavodariȘedința de Consiliul Local a fost precedată de un moment emoționant. David, băiatul ajutat de Consiliul Local Năvodari să beneficieze de tratament, le-a răsplătit aleșilor locali atenția cu bomboane, pe care le-a impărţit incepând cu primarul Nicolae Matei.

Pe lângă aspectele tehnice ce țin strict de bunul mers al aparatului administrativ, consilierii au dezbătut o serie de proiecte aflate pe ordinea de zi. Printre acestea şi decontarea contravalorii transportului persoanelor cu

handicap pe ruta Năvodari-Constanța și retur, dar și repartizarea unor locuințe sociale. Totodată a fost adoptat și proiectul privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al orașului Năvodari.

 

Așa cum ne-au obișnuit, aleșii locali din Năvodari au scutit de la plata dărilor către buget mai multe familii cu situație financiară precară. În plus, a fost adoptat şi un proiect de hotărâre ce vizează organizarea Zilei Naţionale a României la Năvodari. Toate cele 56 de proiecte de hotărâre au fost votate în unanimitate de aleșii locali.

VEZI VIDEO