Autorităţile din Năvodari au fost pregătite să înfrunte primul cod roşu din această iarnă

0
1181
adapost-Navodari

adapost-NavodariCodul roşu de vreme rea şi viscol nu i-a speriat pe năvodăreni! Autorităţile locale, împreună cu cei responsabili de gestionarea situaţiei, şi-au luat din timp toate măsurile necesare pentru ca locuitorii oraşului să treacă cu bine peste această noapte dificilă. Ieşirile din oraş au fost blocate de către maşinile poliţiei, care i-au întors din drum pe cei care şi-au închipuit că pot înfrunta iureşul de afară.

Totuşi, au fost şi câteva persoane din Corbu, care, în ciuda recomandărilor făcute de poliţişti, au decis să înfrunte viscolul şi zăpada pe jos, lăsându-şi maşinile în locul în care circulaţia a fost oprită.

Pentru cei din alte localităţi, pe care viscolul i-a împiedicat să ajungă acasă, autorităţile din Năvodari au pregătit un adăpost, în incinta Sălii Sporturilor din localitate.

În această dimineaţă, Comandamentul pentru situaţii de urgenţă a anunţat deblocarea celor mai multe drumuri din judeţ, atenţionând, însă, că pe unele porţiuni circulaţia autovehicolelor se va face în convoi controlat, cu antemergător de la Poliţia Rutieră.

VEZI VIDEO