Aleșii locali din Năvodari au adoptat 36 de proiecte de hotărâre

0
1331
sedinta-consiliul-local-navodari

sedinta-consiliul-local-navodariAleșii locali din Năvodari au adoptat 36 de proiecte de hotărâre privind bunul mers al orașului și al vieții cetățenilor. Ședința Consiliului Local a fost precedată de momentul solemn al intonării Imnului de stat.

Toate cele 36 de proiecte de hotărâre au fost votate în unanimitate de aleșii locali. Pe lângă cele tehnice, care țin strict de bunul mers al aparatului administrativ, consilierii au dezbătut mai multe proiecte de interes aflate pe ordinea de zi. Aleșii au scutit de la plata dărilor către buget mai multe familii cu situație financiară precară.

Proiecte asemănătoare au fost adoptate și anul trecut la inițiativa primarului Nicolae Matei.

Consilierii au aprobat și un Acord de parteneriat între Orașul Năvodari, Consiliul Județean și Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură. Pe baza acestuia, în Portul Midia va fi realizat un Port pescăresc.

Începând de vineri și până dumincă seara, pe Stadionul Flacăra va fi mare sărbătoare. Năvodărenii vor avea ocazia să își umple cămările pentru iarnă cu legume și fructe din recolta acestui an. Într-un ambient de excepție, locuitorii orașului și ai zonelor limitrofe sunt așteptați să se bucure de trei zile de sărbătoare, alături de edilii din Năvodari.

VEZI VIDEO