Acordare ajutor pentru încălzirea locuinței și supliment pentru energie. SPRIJIN LA COMPLETAREA FORMULARULUI

0
3204

Primăria Orașului Năvodari, prin echipa Direcției Asistență Socială, vine în sprijinul tuturor persoanelor îndreptățite cu noi informații privind modalitatea de completare a formularului Cerere-declarație pe propria răspundere pentru acordarea unor drepturi de asistență socială, conform Legii nr. 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie.

Pentru a facilita întreaga procedură de aplicare, prezentăm mai jos un model completat al formularului elaborat de echipa Direcției Asistență Socială, precum și trei tutoriale ale Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPIS).

Cerere aj incalzire, supliment – MODEL

Cerere aj incalzire, supl pag 7b Model

Informații detaliate despre categoriile de beneficiari, condițiile de acordare, actele necesare și modalitatea de depunere a formularelor găsiți în articolul Ajutoare pentru consumatorul vulnerabil. Direcția Asistență Socială dă startul campaniei de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie”, precum și în anunțul afișat la sediul Direcției Asistență Socială din Str. Sănătății, nr. 2 ori la sediul nostru din Str. Dobrogei, nr. 1.

Asistenții sociali ai Primăriei Orașului Năvodari oferă sprijin și răspund deja la întrebările cetățenilor la numerele de telefon: 0241.760.822, 0756.055.582, pe adresa de e-mail: asistentasociala@primaria-navodari.ro și la sediul Cantinei de Ajutor Social din cadrul Direcției Asistență Socială, după următorul program: luni, marți, miercuri și vineri, între orele 08.30 -12.00, iar joia, între orele 13.00-17.00.