A doua seară de distracție la Năvodari

0
973
zilele orasului navodari ziua-2

zilele orasului navodari ziua-2Muzica a răsunat și ieri seară la zilele orașului Năvodari. Artiștii mult așteptați și-au făcut apariția pe scenă, iar toți cei prezenți au fredonat împreună cu aceștia, într-o atmosferă de sărbătoare.

Năvodărenii și turiștii sosiți pe litoral s-au bucurat și sâmbătă seara de artișii urcați pe scena amenajată langa stadionul Flacara. Andrei Tiberiu Maria, cunoscut de publicul din România sub numele de scena Smiley, a fost artistul cel mai așteptat al serii. Împreuna cu band-ul său, el reusit sa smulga ropote de aplauze, declarandu-se si el multumit de cat de joviali sunt cei din Navodari. De remarcat că de prestatia live a artistului s-au bucurat numai cei prezenti la eveniment.

Si Sandra s-a aratat multumita de felul in care arata orasul Navodari si de organizarea evenimentului de la malul marii. Seara s-a incheiat cu un frumos foc de artificii, însoțit de mulțumirile primarului orasului Navodari, Florin Chelaru.

Năvodărenii sunt așteptați și în această seară la party-ul organizat de Primăria Năvodari, Consiliul Local și Casa de cultura Pontus Euxinus, unde  un concert  susținut de artiști precum Gheorghe Gheorghiu, columbianul Danny Mazo și Connect-R, care va închide spectacolul din acest an.

VEZI VIDEO