A doua ediție a Seratei Dansante “Trecut-au anii! Dans și voie bună”

0
1242

15 septembrie 2017 – cea de-a doua ediție a Seratei Dansante

“Trecut-au anii! Dans și voie bună”

 

Izolarea socială poate avea impact negativ asupra sănătății fiecăruia dintre noi și mai ales în rândul persoanelor în vârstă, care se confruntă cu anumite schimbări fizice, psihologice și sociale.

Relațiile sociale și prieteniile reduc riscul de a dezvolta anumite boli în rândul vârstnicilor, acestea putându-i ajuta să se simtă mai bine. Conștientizând acest lucru, oamenii pot fi mai receptivi la nevoile de interacțiune socială ale bătrânilor. O vizită, o discuție, acceptarea și implicarea lor activă în viața noastră le va întări stima de sine și vor putea îmbătrâni mai frumos.

Pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții persoanelor în vârstă și pentru a combate efectele lipsei de socializare, vă informăm că:

– vom organiza în data de 15 septembrie 2017, vineri, la Sediul Cantinei de Ajutor Social Năvodari, etaj 1, strada Sănătății, numărul 3, a celei de-a doua ediții a Seratei dansante “Trecut-au anii! Dans și voie bună”

înscrierile se fac la sediul Centrului de Zi pentru Persoane în Vârstă, Direcția de Asistență Socială, strada Sănătății, numărul 3, persoană de contact Carmen Constantinescu, telefon: 0241 760 822, interior 33.

Pe această cale, vă readucem în atenție posibilitatea de înscriere pentru a lua parte la activitățile care se desfășoară zilnic, în cadrul Centrului de Zi și Persoane în Vârstă: activități meșteșugărești, activități creative, activități educaționale intergenerații, activități recreative, activități de socializare, toate cu rolul de a valorifica experiența de viață a persoanelor vârstnice.

Vă așteptăm cu drag!