INVESTEȘTE ÎNTR-UN VIS! CREDE! POȚI! MERITĂ!

0
1298

INVESTEȘTE ÎNTR-UN VIS!
CREDE! POȚI! MERITĂ!
Din cauza condțiilor meteo nefavorabile, expoziția cu vânzare a obiectelor handmade, realizate de copiii și vârstnicii Centrului de Zi din Năvodari, dedicate zilei de 1 Martie, programată pentru această perioadă nu se mai poate susține în Parcul Central din Năvodari.
Pentru că, vârstnicii și copiii au muncit mai bine de o lună la confecționarea mărțișoarelor unicat handmade, noi, personalul Centrului de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă, nu dorim să-i dezamăgim.
Printre beneficiarii Centrului avem pensionari singuri, care au contribuit la dezvoltarea noastră, și care au ajuns la vârsta, la care nu își pot permite fizic dar nici financiar o excursie în afara localității.
Pentru copiii înscriși în Centru, pe criterii diferite: copii care provin din familii asistate social, alții din familii numeroase cu posibilități limitate, copii cu un singur părinte sau aflați în grija bunicilor, copii aflați în plasament familial, ideea că cineva investește încredere în ei, îndeplinindu-le dorințele, îi poate ajuta în drumul lor în viață, adăugându-le o cărămidă la baza evoluției lor.
1 Martie nu ține cont de starea vremii, în sufletele noastre vine primăvara, indiferent de codurile de atenționare meteo!
Astfel, ne adaptăm la condițiile existente și vă informăm pe această cale că locația de unde se pot procura mărțișoare, felicitări, simboluri ale primăverii s-a modificat, începând de marți, 27 februarie, produsele sunt disponibile la Expoziția cu vânzare din cadrul CENTRULUI DE ZI PENTRU COPII ȘI PERSOANE ÎN VÂRSTĂ cât și la parterul SERVICIULUI DE TAXE SI IMPOZITE, Năvodari, între orele 8-16.
Vă așteptăm în număr cât mai mare, pentru ca împreună să putem îndeplini visul unui copil/vârstnic!
INVESTEȘTE ÎNTR-UN VIS!