Noutate pentru drumurile din Năvodari

0
4421

Pentru prima oară s-au pus plombe ‘la rece ‘ pe pod la Năvodari dar și pe drumul spre Rompetrol. Asfaltul pus azi are următoarele caracteristici:

Mixtura Asfaltică Stocabilă la Rece este un produs de înaltă calitate pentru reparații durabile, chiar permanente, fiind compus din agregate minerale sortate și acoperite de o peliculă de bitum fluxat cu additivi speciali. Aditivii folosiți pentru facilitarea prelucrabilități pe timpul aplicării și mai ales creșterea adezivității sale pe timpul său de folosință. O granulometrie specificată garantează împănarea agregatelor și fixarea lor sub trafic.

Mixtura stocabilă la rece este soluția ideală și economică pentru reparațiile gropilor și frezărilor în covor asfaltic și suprafețe betonate. Pentru întreținerea drumurilor la închiderea decupajelor tehnice, traversări surpate, patching sau sigilarea carotelor. Este conceput pentru spații delimitate și se folosește de sprijinul lateral pentru a se fixa durabil. Materialul este superior celor mixturi asfaltice clasice pentru că poate fi aplicat în orice condiție meteo. Nu necesită amorsarea prealabilă a reparației și se aplică într-o singură etapă. Reparația facută nu mai trebuie înlaturată în cazul asfaltării. Se aplică în gropi și în decupaje tehnice și pentru reparații în covoarele asfaltice sau suprafețe betonate existente. Mixtura este este stocabilă vrac și are un termen de prelucrabilitate până la doi ani! Datorită rețetei materialului, el rămâne prelucrabil și maleabil până la -20°C. Se poate prelucra cu ușurință și în condiții de temperaturi scăzute.

Proprietati Mixtura Asfaltică Stocabilă la Rece

Stocabilă Vrac
Prelucrabilă până la -20°C
Reparații permanente
Flexibilă, poate fi folosită pe suprafețe din beton, de ciment și covoare asfaltice
Rezistentă la ploi, îngheț și uzură
Mixtură Stocabilă la Rece se poate livra cu varietate mare granulometrică
Avantaje Mixtură Asfaltică Stocabilă la Rece

Nu necesită tăierea marginilor
Nu aveți reziduri pe șantier
Nu necesită adezivi speciali
Nu se folosesc benzi de etanșare
Nu necesită utilaje grele pentru compactare
Nu necesită transport mixtură asfaltică fierbinte
Nu necesită încălzire