În atenția magazinelor care comercializează rechizite, îmbrăcăminte sau încălțăminte pentru copii în orașul Năvodari! Tichete sociale pe suport electronic pentru sprijin educațional

0
1066

Continuă acțiunea de identificare a comercianților care doresc să devină unități afiliate în Programul de Ajutor European prin care sunt oferite tichete sociale pe suport electronic pentru sprijin educațional, conform OUG nr. 133/2020.

Programul european se desfășoară sub coordonarea Instituției Prefectului Constanța și se adresează copiilor și elevilor din familiile dezavantajate, în vederea achiziționării rechizitelor și vestimentației necesare frecventării școlii.

Valoarea nominală a unui tichet social pe suport electronic pentru sprijin educațional este de 500 lei/an școlar.

Comercianții de pe raza orașului Năvodari se pot adresa pentru a fi luate în evidență, la numărul de telefon: 021/312.64.90, adresa de e-mail: afiliati@upromania.ro.

Vom reveni cu noi informații privind perioadele de primire și distribuire a cardurilor pentru sprijin educațional, perioadă care va fi stabilită de către Instituția Prefectului Constanța.

Vezi și ”A demarat acțiunea de identificare a comercianților”.